Sandėlyje

Knotless Odos Toupee Plaukų Vyrų 0.1-0.12 mm, Pilna Odos, Plaukų Sistema Vienetas Indijos Žmonių Plaukų Vyras Perukas 130% Tankis Vyrų Plaukų Protezas

(0)
€82.72 €175.99
Prekės kodas: w501214
Kategorijos: Plaukų Priauginimas & Perukai
Spalva:

Pilnas aprašymas

*Jei jūsų reikalavimai(tankis/dydis), kuris yra ne mūsų link, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, prieš pateikiant užsakymą.

Perukas Tankis:130%, 120% tankis yra aviable

Plaukų Textrue: 100% Indijos Remy Plaukų

A: kai gaunate plaukų toupee vyrams, jei pastebėsite kokių nors problemų arba yra nepatenkinti vyrai toupee žmogaus plaukų, Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai,Ulamaz bus suteikti jums puikus sprendimas.Jei plaukai toupee išlaikyti pradinę būklę,buvo nesupjaustytos, nusiskuto, spalvos ar valomi,galime garantuoti 30 dienų, Jokio Pagrindo Grįžti.Jei jūs turite paprašyti mus ką nors keisti plaukų endoprotezavimo sistemos iki išsiuntimo, tokius kaip vartotojo užsakymą, produktas negali būti grąžinami.

Q: Kaip Išmatuoti Toupee?

A: Tikrai TAIP.Visi mūsų perukai yra 100% žmogaus plaukų,Sulfate-free šampūnas ir plaukų condtioner yra geras pasirinkimas, siekiant išlaikyti plaukų šviežių&soft&sklandžiai.Giliai sąlyga,siūlome gali pridėti alyvuogių aliejaus/ kokoso aliejus/ avokado aliejaus į plaukus.

Odos, plaukų sistema yra labiausiai natūralus valsčiaus.Plaukai ant pagrindo yra v-kilpinės, todėl jis yra mazgas nemokamai, išlaiko labiausiai autentiški išvaizdą, ir yra lengva valyti ir pridėti.Jį galima dėvėti ir valomi namuose.Nes jis labai plonas, jis turi mažo tankio guolių plaukų, todėl yra labai lengvas.

Q: gavusi plaukų sistemų, ką mes turėtume daryti, jei turime problemų, ar nėra patenkinti?

Plaukų Stilius: Laisvas stilius,Mada vyrų kirpykla

Q:Kiek laiko turi praeiti, kad laivas po užsakymo?

Daugiau Toupees dydis yra prieinama!Susisiekite su mumis laisvai,laukia jūsų!Toupee Bazės Dizainas:0.1-0.12 mm įpurškimo odos

A: Paprastai matuojama coliais,ausies iki ausies matavimo Plotis bazę, priekiniai atgal matavimo ilgis bazė.

Neaptinkamas bazės,gali būti išsiskyrėme, bet kuria kryptimi,plaukai kaip auginami iš savo galvos

A: Paprastai gyvenimo trukmė yra apie 3-6 mėnesius, geros sąlygos.Pagrindinės medžiagos vaidina svarbų vaidmenį nustatant, gyvenimo naujas plaukų sistemas,Paprastai mono plaukų sistemų yra ilgiausia gyvenimo trukmė-iki 6 mėnesių, po to nėrinių sistemos ir odos, plaukų sistemų.

Q:Kokie yra privalumai įvairių plaukų sistemų?

Žanras: Patvarus/Gali būti sumažinti bet kokio dydžio/Undectable Bazės/Skaidrus Pu priekiniai mišiniai labai gerai su oda

Mono plaukų sistema yra labiausiai tvirtos.Tai kvėpuojantis ir stiprus.Jis gali atlikti didelio tankio plaukų, todėl jis yra gana sunkus.Jis paprastai yra derinamas su didelio ploto NPU užtikrinti, kad ji laikosi tvirtai ir priekyje valsčiaus, kad negali būti ištirta.

Q: ar galiu naudoti šampūną ar plaukų kondicionierių?

Plaukų Banga: 30mm Banga/Tiesus

Nėriniai plaukų sistema yra labiausiai patogus.Tai minkštas ir kvėpuojantis.Tai tinka karštas oras arba dirbti su daug pratybų.Jis negalės jūsų odos ant jūsų galvos.Į balinti mazgas yra naudojamas priekyje bazę saugoti jūsų nekilnojamojo valsčiaus.

Aprašymas: injekcijos, odos sistemos vienetas yra patvaresni nei plona oda,tai undectable bazės toupee perukas,gali būti sumažinti bet kokio dydžio,lengva išvalyti ir pridėti.Knotless Odos Toupee Plaukų Vyrų 0.1-0.12 mm, Pilna Odos, Plaukų Sistema Vienetas Indijos Žmonių Plaukų Vyras Perukas 130% Tankis Vyrų Plaukų Protezavimas 0.1-0.12 mm, Pilna Oda,100% Žmogaus Plaukų Švirkščiamas Plaukai,labiausiai realus išvaizdą Visą Odą minkšta pu,patogūs dėvėti Gali Būti sumažinti bet kokio dydžio,lengva nešioti su juostos arba klijais,patogi.

A: Paprastai, mes išsiųsti per 3 dienas.Jei tai paprotys toupee, mes jums pranešti, laukimo laiką.kai perukas laivų,mes apie jus iš karto apima sekimo numerį/photo gabenimo/ logistikos atnaujinti.

Gamtos Haline priekyje mens plaukų pakeitimo sistemų,plaukų sistema, vyrai,vyrai plaukų toupee Q:Kiek laiko bus mano nauji plaukai sistemos paskutinį kartą?

Toupee Dydis: 5"X7"/6"X8"/6"X9"/7"X9"/7"X10"/8"X10"

Plaukų Ilgis: 6"

  • Gyvenimo Trukmė : 6 mėnesių
  • Ilgiausių Plaukų Dalis : >=60%
  • Toupee Tekstūros : 30mm
  • Plaukų Klasės : Remy Plaukai
  • Prekės Pavadinimas : Ulamaz
  • Plaukų Medžiaga : Indijos Plaukų
  • Mazgas : Injekcijos
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Toupee Bazės : PU
  • Modelio Numeris : 0.1-0.12 mm I Oda
  • Urmu Pirkti : 1Pcs/Daug
  • funkcija 1 : knotless perukas vyrams, Patvarūs plaukų sistema vyrai, undetctable bazę mens perukas, žmogus plaukų protezas, 100% natūralus perukas, 100% Indijos Remy Plaukų, originalus žmonių plaukų, protesis capilar hombre, pelucas de hombre, protese capilar, vyrų perukas, plaukų toupees, Plaukų Sistema Vyrai, vyrai plaukų pakeitimo sistemų, Plaukų Sistema Vyrai, Toupee, kapiliarinis vyrų plaukų protezas
  • Svoris : 55-75g
  • Dydis : 5"X7"/6"X8"/6"X9"/7"X9"/7"X10"/8"X10"/8"X11"
  • Parduotuvėje Pikapas : NIUJORKAS

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias