Sandėlyje

PEKNY BOSA vaikai barefoot batai Pavasario vasaros Vaikų Odos Batus Mokyklos Vienodos Studentų sportbačiai chaussure enfant filė

(4)
€15.43 €39.34
Prekės kodas: w39117
Kategorijos: Motina & Vaikams
Spalva:

Pilnas aprašymas

Pls priemonė jūsų vaiko pėdos ilgis kiek žemiau.Jei jo/jos pėdos ilgis 15 cm, tu gali pridėti 1 cm.Tai pasakyti, pasirinkti, vidpadžio ilgis 16 cm.

Prieš jums pirkti šį batai, prašome priemonė jūsų kūdikio pėdų ilgio. 1 colis =2,54 cm

- Naujas pažangiausius mados daiktai gaunami ir pridūrė, kiekvieną dieną čia.

3.Q:Daugiau nei 3 mėnesiai praėjo,bet aš vis dar gauti savo prekes.Ką daryti?

Dydžių Lentelė

Rekomenduoti

- Mūsų patyrę pirkėjai nuolat ieškoti pačių naujausių apsvaiginimo mados drabužių patenkinti įvairius paklausos mūsų masinis, visuotinis klientų bazę.

1.Q:ar galiu būti jūsų platintojas arba galite daryti drop laivyba?

6.Q:aš noriu grįžti elementą.Kaip padaryti, kad?

Mūsų tikslas yra teikti pasaulinio mūsų klientams aukštos kokybės produktus konkurencingomis mažai gamyklos tiesioginės kainas.

Top 4 Priežasčių į parduotuvę su mumis

Ir prašome apsvarstyti augimo kūdikių metu, laivybos, kai jūs pasirinkite dydį.Ačiū!

Pasirinkti puikus batų dydį, kad jūsų vaikai, mūsų batai priemonė ranka, Kad Ten bus 0.1-0.3 cm klaida.

Kuo daugiau perkate, tuo daugiau sutaupote!Mūsų svetainė yra kelių pagrindinių kalbų, siekiant patenkinti mūsų nuolat plečiame tarptautinių klientų bazės.Nesvarbu, ar esate asmens pirkėjas Italijoje ieško naujausias mados drabužių, ar parduotuvės savininkas ar verslo didmenininkas JAV ieško tiekėjų, Čia yra perfect for you, nes mūsų aukštos kokybės produktai, mažai didmeninės kainos, greitas pristatymas ir skirta profesionalus aptarnavimas – visi paremtas jėga mūsų pasaulio gatvėje.

---(1), Paprastai, viduje ilgis = kojos ilgis(kulno iki kojų) + (0.5~1)cm.

---(3) Kinija Dydis yra paprastai mažesnis, nei EUR/RU dydis.

- Mūsų batus įtraukti vaikai ir kūdikis sportbačiai, laisvalaikio bateliai, batai, basutės ir kt.,beveik mūsų batai pagaminti natūralios odos, kuri atitinka poreikius, dėl skirtingų kūdikių ir vaikų.mes siūlome pasaulio stiliaus mažiausias įmanomas kainas internete.

4.Q:Ką daryti, jei Batai žalą, deformacija, nuo gleivių,nėra tinkamo dydžio.

A:Jums tik reikia mums elektroniniu paštu pirmieji gauti grąžinimo pristatymo adresą .Jums sutaupyti daug laiko, ir jūs galite atsiųsti mums nuotrauką gavimą ir mes grąžinsime arba vėl, kai tik gausime nuotrauką.Ačiū

DUK

Žiemos išpardavimas 11.11

A:Prašome naudoti popieriaus aplink jūsų kojų ilgis ir atidarykite popieriaus ir pasakykite man, ilgis popieriaus.Tada patikrinkite, ar po nuotrauka ( arba ieškoti batų dydis diagrama)

įvairių šalių reklamos kodas

A:Pirmiausia, prašome sekti savo prekes iš europos sąjungos oficialusis stebėjimo svetainėje.Jei paketas yra jūsų vietos post office,prašome kreiptis į juos patys.Jei paketas yra pamestas,prašome susisiekti su mumis tiesiogiai padėti.

Čia yra pirmaujanti pasaulio interneto didmeninė tiekėjas naujausius Produktus ir daug daugiau elementų, ir dovanų idėjos.Mūsų įsipareigojimas yra suteikti platų asortimentą aukštos kokybės, madingų produktų nuostabiu gamyklos tiesioginės kainas kartu su klasės lyderio klientų aptarnavimo patirties mūsų pasaulyje bendrijos pirkėjams.

Patarimas:

5.Q:Kaip išmatuoti mano batų dydis?

---(2), Jei jūsų koja yra riebalų ir platus, Prašome pasirinkti didesnį dydį.

PEKNY BOSA vaikai barefoot batai Pavasario vasaros Vaikų Odos Batus Mokyklos Vienodos Studentų sportbačiai chaussure enfant filė

Jūs galite nurodyti kitą adresą, Mes atsiųsime nemokamas pristatymas į savo klientų

Prekės Ženklo Istorija

Sekite mūsų parduotuvėje gauti 3$ kuponą, pakviesti savo draugus gaunate 2$ kuponus.Taip pat priminti mūsų gyvų gauti live "flash" kainą, nepraleiskite jų.

---(4), Jei nežinote, kaip išsirinkti ,pasakykite mums, vaiko pėdos ilgis.

- Mes esame profesionalių batų fabrike įsikūręs Wenzhou, Kinija.Dėmesio Jav ir Europos vaikų batai rinkoje 15years.

Mes esame pasaulio interneto mados mažmeninės prekybos įmonės.

Gamyklos Žema Kaina

A:Taip,mes siūlome nemokamas pristatymas ir lašas laivybos kiekvieną klientams.Jūs galite patikrinti visus mūsų produktą iš mūsų parduotuvės

A:Pirma,Taip gaila, kad batai netelpa.prašome susisiekti su mumis tiesiogiai už pagalbą,tada, jei tai yra mūsų klaida,Mes išsiųsti naują savo nauja tvarka ar kompensuoti jūsų prarasti.mes jums išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma!

Mes turime savų batų fabrike, kad galėtų tiekti mūsų klientams aukštos kokybės produktus už neįtikėtinai mažą gamyklos kainomis.Mes esame visiškai pasirengę dirbti su verslo didmenininkams visame pasaulyje, siekiant užtikrinti geriausius įmanomus pasiūlymus.Jeigu jus domina mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.Mes esame įsitikinę, kad jums bus mėgautis visais, fantastinis, turimų produktų didmeninės kainos.

2.Q:Ką daryti, jei apsaugos laikas yra išjungtas.

A:Mes sąžiningas ir atsakingas pardavėjas.Mes į kiekvieną klientų kaip DIEVAS.tarptautinės laivybos nėra stabili.Kartais bus nedelsiant transportavimo metu.Taigi, prašome suprasti, kad mūsų darbą ir siekiant apsaugoti jūsų pinigus safty,jei jums rasti apsaugos laikas yra išjungtas,kreipkitės į mus išplėsti daugiau laiko jums.

  • Batų Stilius : Laisvalaikio Bateliai
  • Departamentas Pavadinimas : Vaikai
  • Uždaryti Tipas : Hook & Loop
  • Amžius : 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Padas Medžiaga : Guma
  • Sezonas : Keturis Sezonus
  • Modelio Tipas : Kietas
  • Spalva : rožinė, Juoda, Ruda, Mėlyna, Pilka, geltona
  • Funkcija : Kvėpuojantis, Anti-Slidus
  • Prekės Pavadinimas : Pekny Bosa
  • vaikai batai : Barefoot Batai
  • Dydis : 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
  • vaikų batai : odiniai batai
  • Sportbačiai : mesh bateliai
  • Vidpadžio Medžiaga : Medvilnės
  • Lytis : Unisex
  • Pritaikymas : Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • CN : Zhejiang
  • Batviršio Medžiaga : Natūralios Odos
  • Elemento Tipas : Laisvalaikio Bateliai

Žymos: barefoot batai vaikams, barefoot batai vaikams, barefoot batai vaikams 25, basomis laisvalaikio bateliai, juoda basomis vaikai

Klientų Atsiliepimai

Batai yra minkšti, lengvi, vienintelis yra lanksti, plotis yra normalu, tinkamą formą Žaliojo, atrodo mažesnės keistis, atrodyti stilingai, kokybę yra puikus! Man taip pat patiko, kad vienintelis apsaugo pelerinos, kai važiuodami runner (palyginimui, nuotrauka rodo už reklaminių žinučių, po kelio ir naujus po ėjimo). Mes atvyko į Maskvą per 10 dienų. Apie 16 cm, pėdos, pardavėjas patarė dydis 10, ir tai, ką man reikia-vidpadžio ilgis-17,5 cm. Yra sandėlyje ir vaikui yra gerai, ar ne elnias. Sėdėti labai, neplaukioja.

ne reali odos. siuvami gerai, bet medžiaga yra labai pigūs, neleidžia oro, per ne visi. už $30, kurie jums gali pirkti geras prekės ženklas ant pardavimo. grąžino pinigus per ginčų, pardavėjas teigė, kad produktas buvo aukštos kokybės. labai nusiminusi apie sukčiai.

Dobá kvalita, zgěry sedí👍

Įvykdyti tai, ką jums žada

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias