Sandėlyje

FMA Lauko 2.0 Versija Wendy Apsauginis Šalmas TB1268A

(0)
€521.39 €778.20
Prekės kodas: w37576
Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Spalva:

Pilnas aprašymas

Svoris: 960g

Gamintojas: FMA

M/L, taikoma galvos circumference54-57cm

Medžiaga: ABS plastikų inžinerija

Produkto informacija ir nuotraukos rodymas

Šalmas storis: 6,5 mm

2 funkcija: šalmo vidinis padas priima didelio tankio atminties kempine.Kvėpuojantis akių.Savybės: jis gali sugerti išorinės jėgos ir jaučiasi subtilus, minkštas ir patogus.Naudojimo metu, paspauskite reset greitai, veiksmingai apsaugo galvą.Ji skiriasi nuo įprastos kempine.Bendras kempinės yra suskirstyti į didelio tankio kempinės, vidutinio tankio kempinės ir mažo tankio kempinės, atsižvelgiant į jų struktūrą.Didelio tankio akytojo, su daug skylių ir visą, dažnai naudojama kaip garsą sugeriančių medvilnės, sofos, pagalvėlės ir minkštas krepšys ir kitų medžiagų.

3 funkcija: boa pririšti sistema turi šias savybes: 1. Jokio spaudimo tašką.Slėgio taškai, pasišalina dėl unikalių pailgos pririšti vadovas ir tikslumo uždarymo. 2. Reguliuoti sandarumą bet kuriuo metu.Dėvėtojui gali sureguliuoti įtampą ir iš karto pritaikyti ją prie geriausiai atitiktų kiekvieną kartą.Boa technologija gali pakeisti tradicinių nėrinių.Neįmanoma atlikti tokius koregavimus naudoti su įprastais diržai. 3. Patikimas uždarymo be atsipalaidavimo.Jei diržas tęsiasi pati per visą naudojimo procesas, greitai pasukti rankenėlę pusę savo ruožtu ir priveržkite jį dar kartą.

Funkcija 1: šalmas: ABS medžiaga, geras atsparumas smūgiams, šilumos atsparumas, mažas atsparumas temperatūrai ir stiprus ištvermė.Paviršiaus šlifavimas gydymas, nr. atspindintis poveikį, dalelių jausmas ir daugiau ranką jausmas.

Pakuotė : šalmas * 1

Spalva: BK / black; De / purvo; FG / pilka;

L / XL taikoma galvos apimtis 58-62cm

Informacija:

Produkto Pavadinimas: Wendy Riaušių Šalmas Serijos versija 2.0

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Amžius : >14 Metų
  • Tipas : Šalmas
  • Taikoma Žmonių : Unisex
  • Sezonas : Universalus

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias