Sandėlyje

Universaliosios Padangų Remontas Klijais Automobilių, Motociklų, Dviračių Padangos, Vamzdelių Punkcija Remontas Nešiojamų Dviračių Padangų Remontas Taisomi Klijai

(0)
€2.05 €5.38
Prekės kodas: w36628
Kategorijos: Dviračių sportas
Spalva:

Pilnas aprašymas

3. Tiesiog taikyti gumos cemento ant pažeistos teritorijos ir paspauskite gerai.

Funkcijos: 1. Gumos Cemento Padangų Remontas-tai patogus įrankis, skirtas tvirtinimo pradūrimui ant motociklo arba dviračio padangų.

4.1 turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti po to, kai jį gavo.Jei ūkyje, ji labiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.

1.2 Atsiliepimai MUMS labai svarbi, Todėl prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti geriausias paslaugas klientams.

5.Keli Naudoja: Ar jums reikia išspręsti punkcija ant motociklo arba dviračio padanga, ar plomba nutekėjimas dėl savo plaukimo žiedas arba gumines pirštines, tai padangų remontas klijai gali dirbti, tai visi su lengvai ir efektyvumą.

2.Greitas Remontas Efektas: Su šio padangų remontas, klijavimas, jūs galite lengvai išspręsti savo pažeistas padangos transporto priemonių ir atkurti savo gerus rezultatus, ne laiku.Tai patogus ir efektyvus sprendimas padangų ekstremalioms situacijoms.

4.2 IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Pastabos:

2.4. Jeigu jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 3. Aabout Pristatymas:

3.5 Jei negavote jūsų siuntą per laiką,?susisiekite su mumis (iš karto).Mes bėgių kelio su laivybos kompanija kuo greičiau ir atsakymas jums.

3.7 Pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

4. Kompaktiškas butelis telpa kišenėje ar rankinėje.

2. Jis yra saugus naudoti ir teikia greitas remontas efektą, kuris tęsiasi.

3.6 Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Specifikacija: Pavadinimas: Padangų Remontas, Klijavimas

Spalva: geltona

4.3 Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

2. Kokie metodai mokėjimo?

3.1 VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO),Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

Pakavimo Sąrašas: Padangų Remontas, Klijavimas*1

Universaliosios Padangų Remontas Klijais Automobilių, Motociklų, Dviračių Padangos, Vamzdelių Punkcija Remontas Nešiojamų Dviračių Padangų Remontas Taisomi Klijai

2.3 Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

Kulka Taškų: 1.Atsparus vandeniui ir Saugus: Tai padangų klijai pagaminti su stipriais klijais, kad gali užplombuoti bet punkcija ant savo dviračio padangų.Tai ne lipni rankas ir yra lengvai taikomas.Ji taip pat yra saugus naudoti ir ekologiškas.

1.3 neįmanoma išspręsti, jei mes ne(nereikia) apie juos žinoti!

3.4 PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Gumos Cemento Padangų Remontas, yra būtina turėti bet rider.

2.2 Pastaba: Kiti apie mokėjimo PER šią nuorodą: https://service.www.balandziai.lt/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

Svoris: 6g

4.Lengva Nešti: Tai padangų hermetikas yra lengvas, ir mažos apimties, todėl jūs galite įdėti jį į savo dviračio krepšys ar kuprinė be pradėjimo laisvos vietos.Tai yra patogu nešiotis su savimi visur, kur jums eiti.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

3.2 Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.Patogu Naudoti: Tai padangų pleistras klijai leidžia jums ir toliau naudoti savo padangos be juos pakeisti.Tik švarus punkcija svetainėje ir taikyti klijų padangų.Jokių įrankių ar įgūdžių nereikia.

Taikoma tipai: bet gumos gaminiai, maudymosi žiedai, motociklų padangos, gumines pirštines ir kt.

3.8 BR pirkėjas, prašome pateikti CPF ar CNPJ, ji bus jums geriau, kad jį gauti artimiausiu metu.ačiū 4. Grįžti ir Grąžinti:

3.3 vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

4.4 Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai, priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.balandziai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri yra parodyta paveikslėliuose.

2.1 priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

4.5 Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. Apie Atsiliepimą:

1.1 Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

  • Feature1 : Teikia greitas remontas,
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • feature6 : Gumos (kaučiuko), Padangos, Plaukimo Žiedai
  • Feature3 : 0.14 Oz Lipnios Gumos Klijai
  • Feature2 : Dviračių Padangos, Vamzdelių Lopai, Klijai
  • feature7 : automobilių reikmenys
  • Funkcija : Automobilių Padangų Remontas, Klijavimas
  • Feature4 : Atsparus Vandeniui Padangų Remontas, Klijavimas
  • Tipas : Padangų Remonto Priemonė
  • Feature5 : Dviračio Padangų Priežiūros Priemonės

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias