Sandėlyje

Alyvos Filtru, Pjovimo Nešiojamų Variklis Variklio Tikrinimo Įrankis, Filtrai, Remontas Pjovimo Auto Aukštos Kokybės Pjovimo Automobilių Pjovimo Sąsaja

(0)
€19.96 €39.94
Prekės kodas: w35734
Kategorijos: Dėvėti Dalys
Spalva:

Pilnas aprašymas

3. Techninės priežiūros Darbo Įrankis: Ši alyva filtras cutter leidžia jums atidaryti senus filtrus ir tikrinti juos, variklio techninės priežiūros.Ji dirba su 2-3/8 5 colių sietai ir yra patogus pjovimo įrankis, skirtas bet kokios transporto priemonės savininkas.

5. Lengvai Atlikti: Ši alyva filtras cutter yra mažas ir lengvas, todėl jį lengva nešiotis su savimi, kai jums keliauti ar važinėti.Ji telpa į kuprinę ar priemonių rinkinys be pradėjimo laisvos vietos.

2. Gaminio dydis turi paklaida dėl rankos matavimas.

7. Pavadinimas: Filtras Pjovimo Įrankis

6. Šis įrankis yra skirtas padėti jums su jūsų transporto priemonės techninės priežiūros ir remonto užduotis.Jis gali lengvai sumažinti per bet tepalo filtro ir ją pašalinti, be vargo.Jis yra pagamintas iš kietos plieno ir patogi rankena.Ji taip pat taupo ir gali tilpti į bet kokį rinkinys.Ši priemonė yra būtina turėti savo pjovimo pagrindai.

12. Medžiaga: aliuminio lydinys

4. Nuostabi Dovana: Ši alyva filtras cutter gali greitai ir saugiai, prapjauni bet tepalo filtro, leidžia jums patikrinti filtro žiniasklaidos potencialių sugadinti variklį.Ideali dovana jūsų draugams ir šeimos nariams yra šis straipsnis.

Kulka Taškų:

9. Taikytinos modeliai: pjovimo diapazonas yra 2-3/8inches - 4-3/4inches

10. Paremti santykiai: taikoma

2. Baudos Kūrinys: Šis aliejus filtras cutter yra profesionaliai pagamintas, išskirtinį kūrinys, užtikrinant nuolatinį veikimą ir pjovimo pagrindai alyvos filtro keitimas.

Pastaba: 1. Sutikite, kad yra spalvų skirtumas produktas dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų.

11. Spalvos: raudona, juoda

Pakavimo Sąrašas: 1*Filtro Pjovimo Įrankis

1. Pirmos Klasės Medžiagos: Pagaminta iš kietos aliuminio lydinio medžiagos, tai tepalo filtro cutter gali sumažinti per visus filtras su lengvai ir tiksliai.Tai yra lūžis atsparūs ir anti-deformacijos, užtikrinant ilgalaikį patvarumą ir efektyvumą.

8. Taikytinos modeliai: pjovimo diapazonas yra 2-3/8inches - 4-3/4inches

  • Elemento Plotis : 9cm
  • Elemento Ilgio : 26.7cm
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Specialios Funkcijos : Auto Aukštos Kokybės Cutter
  • Prekės Svoris : 450g
  • Elemento Aukštis : 3cm
  • Medžiagos Tipas : Aliuminio Lydinys

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias