Sandėlyje

10vnt P1050667-001 203dpi spausdinimo galvutė Pakeitimo Zebra QLN420 Mobile Printer

(0)
€430.79 €615.41
Prekės kodas: w345209
Kategorijos: Biuro Elektronika
Spalva:

Pilnas aprašymas

Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, šiuo atveju, prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų tiesiogiai, Prašome suteikti mums galimybę , prašome kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą ir jums pateikti geriausių klientų aptarnavimo.Jūsų pasitenkinimas yra visada mūsų No. 1 prioritetas!Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be susisiekite su mumis.Ačiū iš anksto!

Apie mus

1 )Mes tik PayPal ir mokėjimo Via, " Master Card & Amex per PayPal yra priimtinas.

Mes bus jums gerai.

> Visiškai testuojami,100% patikrintas prieš vežimą.

QLN420 spausdinimo galvutė x 10

> PRANEŠIMAS: Įrenginio vadovas neįskaičiuotos; būkite tikri, kad žinote, kaip įdiegti iki kainos pasiūlymą.

> Skydas Modelis: QLN420

Apie Laivybos

Pakavimo apima

Apie atsiliepimą

2) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Jūsų prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas nuo mokėjimo.mes tik laivas pagal pristatymo adresą, prašome patikrinti savo pristatymo adresą atsargiai, prieš kasos, nes jis negali būti pakeistas po pavedimai.

3) Paprastai užsakymai bus išsiųsti per Kinijos paštu.Ir faktinio pristatymo laikas gali skirtis, ir gali būti kontroliuojamas pardavėjo.Muitinės kai kuriose šalyse gali būti netikėtas ilgesnį laiką.Mes labai rekomenduojame, tarptautinės pirkėjas naudoti Kinija paštu arba DHL ,EMS, kuris yra patikimesnis.

4)Kaip tarptautinės pirkėjas, pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mūsų kaina dozė neturi būti jokių importo mokesčius, PVM, ar kitų paslėptų muitų mokesčiai.

Mūsų kompanija buvo patikimas šaltinis sandėlyje specialistai ieško RFID sprendimai.

Parduodame elektronikos komponentų, tokių kaip PDA dalys, visą pilną komplektą arba atsarginių dalių Honeywell/LXE, "Zebra" / "Motorola", " Datalogic ir Kt.

Jei kas nors mūsų parduotuvėje jus domina, nedvejodami leiskite man žinoti.

Prekės Aprašymas

  • Prekės Pavadinimas : LISM
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris : Zebra QLN420

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias