Sandėlyje

Automobilių Išsamiai Teptuku Automobilių Plovimo Išsamiai Teptuku Auto Interjero Detalė Teptuku Automobilių Daish Duster Teptuku Orlaides, Teptuku Accessories

(0)
€2.44 €4.88
Prekės kodas: w265781
Kategorijos: Automobilių Plovimas Ir Priežiūra
Spalva:

Pilnas aprašymas

3. Produkto svoris: apie 20g

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas,tikiuosi, jūs galite suprasti.

4. Gaminio dydis: 9*3*2CM/3.54*1.18*0.79 COLIŲ

1. Išsamiai Šepečiai Automobilių Išsamiai yra didelio tankio šeriai, ilgalaikio naudojimo ne deformacijos, nr. korp, jokio blukimo, ir super elastingos rezultatus, galite lengvai ir kruopščiai išvalyti vidų iš automobilio.

1. Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

2. Lengva Valyti: Automobilio Salono Šepetys yra lengva valyti, po ilgo laiko dulkių, teptuku bus dėmių ir paversti juoda.Lengva švariai nuplaukite tiesioginio vandens ilgalaikiam naudojimui

5. Nešiojami Naudoti: Interjero, kuriame Išsamiai Šepetys yra šviesos svorio, šaulių ir lengvųjų, ir labai patogu nešiotis, galite įdėti juos į savo maišą arba laikymo spintos savo automobilį.

3. Stipria Valymo Galia: minkšti šeriai Auto Išsamiai Šepečiai nepalikite aklaviečių ir turi stiprų valymo ir dulkių absorbcijos talpa, skirtų naudoti namų ir automobilių.

1. Puikios Kokybės: Išsamiai Šepečiai Automobilį, kuriame Išsamiai kokybė yra labai gera, pasirinkti vidutinio soft kietumo ABS teptuku, su dideliu porų koncentracija, geras elastingumas, geras sustingimas ir tankis, ir taupantis.

Aprašymas:

4. Platus Programos: Automobilių Detalių Šepetys turi daug įvairių programų, ir tinka valyti automobilių oro kondicionavimo angos, sėdynės ir prietaisų skydelio paviršių.Taip pat valymo pagalbininkas namuose ir biure.

2. Gaminio medžiaga: ABS + vilnos

2. Išsamiai Šepečiai Automobilių Išsamiai yra tinkamas valymas, automobilių oro kondicionavimo angos, sėdynės ir prietaisų skydelio paviršių, o valymas šiukšlių iš įtrūkimų automobilio interjero.Taip pat valymo pagalbininkas namuose ir biure.

Specifikacijos;

1. Produkto Pavadinimas: Išsamiai Šepečiai Automobilį, Kuriame Išsamiai

1*Išsamiau Šepečiai Automobilį, Kuriame Išsamiai

Produktų Sąrašas:

Pastabos:

Kulka Taškų:

  • Prekės Skersmuo : 0.00inch
  • Elemento Tipas : Kempinės, Šluostės & Šepetėliai
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio : 9cm
  • Elemento Aukštis : 2cm
  • Elemento Plotis : 3cm
  • Medžiagos Tipas : ABS + vilnos
  • Specialios Funkcijos : automobilių valymo šepetys
  • Prekės Svoris : 20g

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias