Sandėlyje

Tinklinio mokymo įranga Vollyball Bola de volei Paplūdimio tinklinis

(0)
€747.42 €970.67
Prekės kodas: w20443
Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Spalva:

Pilnas aprašymas

Naudojimo instrukcijos Prieš naudodami, patikrinkite, ar dalys yra tinkamai pritvirtintas ir prie.Naudokite šį produktą turėtų būti daroma nuolat prižiūrimi suaugusiųjų.Mes ne rekomenduojame naudoti šią nustatytas labai stiprus vėjas.Atidėti savo paplūdimio tinklinis žaidimas!Tai trunka mažiau nei 15 minučių sukurti arba nugriauti (2 suaugusiesiems rekomenduojama).Jūs turite 2 ju įtempimo juostelės pusėje ju stabilizuoti nustatyti.

Šiame rinkinyje yra 2 aliuminio pranešimų (įrengtas su aukščio reguliavimo sistema) 26`3" pločio ju. 4 paprasti įtempikliai ir 4 vinys. 4 įtempikliai su diskais nustatyti į smėlį.Pikis žymenys (26`3" x 52`6") su 4 vinys.Linijos ženklai leidžia pažymėti. 1 mažas priedų saugojimo krepšys. 1 plaktuku. 1 transportavimo maišas. 1) surinkimo instrukcijos.

Ieško Paplūdimio Tinklinis nustatyti, kad greitai gali būti steigiamas konkurencingas rungtynės.Mūsų Copaya BV900, Nešiojamų Paplūdimio Tinklinis Pramoginiai Nustatyti, Reguliuojamo Aukščio, Greitai setup, Geltonos spalvos puikiai tinka kuriant savo paplūdimio tinklinio aikštelė puikių rungtynių ant smėlio!Sukurta žaidėjų, žaidėjų, mūsų asortimentą kamuolius, rinkiniai, tinklus, ir priedai yra specialiai pritaikyti prie savo paplūdimio tinklinis poreikius, nesvarbu jūsų lygis.Greitai ir lengvai įdiegti ir pašalinti per mažiau nei 15 minučių!Europos Tinklinio rinkinys yra saugomi į maišelį su rankena, todėl jums bus lengviau atlikti!Už geriausią Paplūdimio Tinklinis patirties, mes rekomenduojame 10 žmonių, maksimalus (5 vs 5).Copaya BV900, Nešiojamų Paplūdimio Tinklinis Pramoginiai Nustatyti, Reguliuojamo Aukščio, Greitai setup, Geltona

ir svorio Du reguliuojamo aukščio etatų pasirinkimas 3 grynasis aukštis (`4" - 7`9" - 8`).Net akies yra standartas, matmenys 3,9 x 3,9".Kai sulankstytas, nešimo krepšys priemonės 46.1" x 7.5" x 4.3".Svoris: 11 kg.

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Gamintojas Dalies Numeris : 8408762
  • Gamintojas : Decathlon
  • prekės ženklas : Decathlon
  • Modelis : 8408762
  • Surinkto Gaminio Svoris : 11 lb
  • Savybės : Lengva transportuoti, Stabilumas, Paprastas surinkimas išmontavimo
  • Spalva : geltona

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias