Sandėlyje

Medvilnės Baby Seilinukai Aukštos Absorbentas Seilių Rankšluostį Naujagimių Burp Audinio Dušo Dovana Naujagimiams Berniukas Mergaičių Minkštas Šėrimo kombinezonai su Antkrūtiniais

(0)
€3.01 €6.14
Prekės kodas: w20221
Kategorijos: Motina & Vaikams
Spalva:

Pilnas aprašymas

Švelnus Kūdikio Odą: Pagaminti iš kokybės medvilnės, ši seilinukai yra išskirtinai minkštas ir švelnus, dėl savo kūdikių jautrią odą.Į hypoallergenicmaterial užtikrina ne dirginimas ar diskomfortas, kad jis saugus dėl ilgo naudojimo.

;

Techniniai duomenys:

Tinka Kūdikiams ir mažiems Vaikams: Sukurta, kad tilptų kūdikiams ir youngchildren, tai medvilnės, kombinezonai su antkrūtiniais pateikti reguliuojamas uždarymo užtikrinti saugų tilptų jūsų kūdikis auga.Ji suteikia puikią aprėptį, siekiant apsaugoti savo drabužius nuo išsiliejimo ir .

Savybės:

Daugiafunkcinis Naudojimas: Šis medvilnės kombinezonai su antkrūtiniais tarnauja daugeliui tikslų - naudoti jį kaip kombinezonai su antkrūtiniais metu, mealtime, arba kaip burp medžiaga išlaikyti savo kūdikių, švarus ir patogus.Jos praktiškas dizainas leidžia esminis klausimas kiekvienam iš tėvų.

Prašome leisti nuo 1 iki 3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą,

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Pastaba:

Komplektą Sudaro:

VersatileDesign: Tai medvilnės, kombinezonai su antkrūtiniais yra stilingas ir universalus dizainas, kad be vargo papildo bet kokios aprangos.Ar jis yra atsitiktinis dieną namuose ar ypatinga proga, tai seilinukai yra puikus aksesuaras jūsų vaikui.

Dydis: apie 26x25cm/10x9.8inch

1xBaby Seilinukai

Kokybės Medvilniniai Seilinukai: Išlaikyti kūdikį švarus ir netvarka-nemokamas per feedingtime su šiuo medvilniniai seilinukai.Savo kokybės audinys užtikrina maximumcomfort ir sugeriamumo jūsų kūdikiui.

  • Stilius : Mados
  • Elemento Tipas : Seilinukai & Burp Šluostės
  • CN : Zhejiang
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Lytis : Unisex
  • Modelio Tipas : Spausdinti
  • Medžiaga : Medvilnės
  • Departamentas Pavadinimas : Kūdikių
  • Amžius : 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias