Sandėlyje

48Pcs Muzikos Pažymi, Pieštukai Medinė, Spalvinga Juostele Pieštukai Su Medienos Muzikos Pastaba Papuošalų Už Mokyklos Mokiniai, Mokytojai

(0)
€11.98 €20.66
Prekės kodas: w92841
Kategorijos: Rašikliai, Pieštukai & Raštu Prekes
Spalva:

Pilnas aprašymas

Šie muzikos modelius pieštukai yra tinkamas daugeliui švenčių, pavyzdžiui, Valentino Diena, Vestuvės, Kalėdos, Motinos Diena, Tėvo Diena, Nauji Metai ir t.t.

Apie Atsiliepimą

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Apie Po pardavimo Paslaugos

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Pakuotės Turinys:

Miela dovana vaikams: tinka mokytojai mokykloje ar meno mokymo centrai, šių cute cartoon pieštukai gali būti dovanojami arba prizai vaikams ar studentams, pareikšti smagu vaikams ir pagerinti entuziazmo vaikų gyvenimą.

Spalva yra atsitiktinis ir negali būti pasirinktas

Muzikos pastaba dizainas: šios muzikos pažymi, pieštukai yra labai žavinga, papuoštas įvairių spalvų, ir pieštuko su modelių įvairių stilių muzikos įrašus.

Savybės:

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.balandziai.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Medžiaga:Mediena, grafito

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

Patogi rankena: šių spalvinga juostele pieštukai yra pagaminti iš medžio, kiekviename iš jų yra apie. 8.07 cm/ 20.5 cm ilgio, tinkamo dydžio suaugusiems, berniukų ir mergaičių naudoti.

Sklandžiai rašyti:

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Apie Mus

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

Apie Siuntas

Patvarus, rašymo priemonės: šie vaikai mediniai pieštukai yra pagamintas iš medienos ir kokybės grafitas, jums patogiu rankena ir gali jums tarnauti ilgą laiką.

Platus programas :

Komplektą sudaro: jūs gausite 48 vienetų muzikos tematikos pencilsRandom spalvų maišymo pakankamo kiekio ir įvairių spalvų, gali patenkinti savo poreikių, galite pasidalinti su draugais ir klasiokais.

48 x Muzikos tematikos pieštukai

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Šios muzikos pažymi, pieštukai gali suteikti jums su tvirtu ir sklandžiai linijas rašyti, kad jums bus gražus jausmas raštu.

spalva:Atsitiktinė Spalva

Apie Mokėjimą

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

dydis:apie 20.5 cm

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.balandziai.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

48Pcs Muzikos Pažymi, Pieštukai Medinė, Spalvinga Juostele Pieštukai Su Medienos Muzikos Pastaba Papuošalų Už Mokyklos Mokiniai, Mokytojai

  • Kilmės : Žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias