Sandėlyje

Vonios Aksesuarai Dantų Pasta Squeezer Dantų Pastos Dozatorius Dantų Šepetėlį Turėtojas Stovas Iš Nerūdijančio Plieno Dozatorius

(0)
€3.92 €5.61
Prekės kodas: w79906
Kategorijos: Namų Ūkio Merchandises
Spalva:

Pilnas aprašymas

6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

[Produkto privalumai] Jis yra nuimamas, lengva surinkti, patogu laikyti, ir patvarus.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Garantija

Mes vertiname jūsų verslą, kad labai.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums Teigiamų atsiliepimų ir 5 Žvaigždučių reitingą.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitiki savimi, kurti savo verslą ir tarnauti jums geriau.Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, nedvejodami susisiekite su mumis, bendravimas yra daug veiksmingiau nei atidarymo ginčą.Mūsų klientų aptarnavimas ir techninė pagalba padarysime viską, kad pasiūlyti jums patenkinti sprendimas.

【Produkto svoris】93g

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl www.balandziai.lt!

Vonios Aksesuarai Dantų Pasta Squeezer Dantų Pastos Dozatorius Dantų Šepetėlį Turėtojas Stovas Iš Nerūdijančio Plieno Dozatorius

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Atsiliepimų&Reitingas

Vežimas

[Produkto pavadinimas] mažo dydžio dantų pastos išspausti artefaktas

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

Vienerių metų garantija visiems produktams, bet vienetas, kuris įrodo, sugedęs, o per garantijos galiojimo laikotarpis bus remontuojami nemokamai dalių arba pakeisti.Galutinis vartotojas yra atsakingas už visus krovinių gabenimo įkainiai .Garantija neapima jokių atsitiktinių, atsitiktinę arba pasekminę žalą, kylančią naudojant.

1. Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.balandziai.lt. 2. Jei nuspręsite, express siunta, ir jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje, Fedex /DHL, jums reikia papildomai mokėti $30 nuotolinio laivybos mokestis.Arba prašome suteikti mums naujų kitą adresą, kad nėra nuotolinio valdymo pultelio.Atokioje vietovėje patikrinti per link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Jeigu turite kokių nors keisti tvarką, prašome palikti žinutę užsakymo formoje. 4. Prašome patikrinti, ar jūsų adresas ir kontaktinis numeris yra teisingas, ypač patikrinkite savo pašto kodas ir miestas yra teisinga informacija ,kitaip jūsų sklypo nebus iš laivo.

[Produkto naudojimo], dantų Pasta, veido valiklis ir kiti squeezers

Garantija

Grįžti & Grąžinti

7. Pristatymo Terminas:

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.balandziai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Vežimas

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

Atsiliepimai

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

【Gaminio dydis】8*3.4 cm

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Nerūdijančio Plieno

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias