Sandėlyje

Dogebos Elektrinis Motoroleris Suaugusiems 48V 12.5 AH 500W E-motorolerio 10 Colių Lcd Motorolerio Maksimalus Greitis 35km/h, Sulankstomas Paspirtukas Su USB

(3)
€461.23 €904.37
Prekės kodas: w76463
Kategorijos: Dviračių sportas
Spalva:

Pilnas aprašymas

Baterijos garantija šešis mėnesius: Harley

Q&A

Pažeidžiamų aksesuarai: padangos, rankenos, plastikinės dalys, veidrodžiai, žibintai, stabdžiai, stiprintuvus ir vieno buvimo galia pertraukas

Mūsų Privalumai:

3.Q:turiu mokėti tarifus?ir daro tą kainą įtrauktas PVM?

Baterijos ugnies reikalaujama, kad transporto priemonės nuotrauką arba video

A:Mes turime Europoje Sandėlio Nyderlandai ir Lenkija,ir mes galime atsiųsti mūsų elektrinis paspirtukas visoje Europoje.

1. Garantija: 1. Jei dalys turi būti pakeistos per septynias dienas, bendrovė bus atsakinga už krovinių.Prielaida yra, kad klientas gauna kad tą pačią dieną, atidžiai patikrinti

A:Mes laivas elektrinis motoroleris 2 darbo dienas,ir paprastai dilivery laikas 3-7 dienas,bet atvykus Kalėdų sumažėja laivybos laikas,paprastai per 10 dienų.

A:Ne,mes turime sumokėti dury ir krovinių.Kaip dėl PVM,faktinė mokėjimo suma neapima PVM.Taigi, mokėjimo suma yra galutinė kaina

Patarimai, kaip ES klientas

3.Gerbėjai Išimtinė Nuolaida & Kuponą: Sekite mūsų parduotuvėje, apsilankykite pagrindiniame puslapyje.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, praneškite mums.Mes čia 24/7 ir visada malonu padėti.

k202 ,Populiariausių Elektros Scoooter į Dogebos,Geros kokybės ir žemos kainos,Sulankstomas ir tvirtas

[Kaip Naudotis] --Kai gausite mūsų elektrinis motoroleris, atlikite (vartotojo instrukcija) atkurti sulankstyti motorolerį.Sėdynės yra nuimamas ir reguliuojamas.Galite pasirinkti, ar norite įdiegti vietą pagal jūsų pageidavimus.Tada įjungti ekrane paspaudus mygtuką ekrane.Galiausiai, paspauskite akceleratoriaus pradėti motoroleris.

Fotografuoti nuotraukas ar vaizdo įrašus su " dėžutė ir pateiks pardavėjas kaip įrodymą (išskyrus dėvėti dalių).

(Tuo pačiu metu, dalys fotografavimo su baterija, baterijos, apsaugos valdyba, numeris)

Kaina rodoma ant gaminio puslapį įtrauktas PVM.Užsakymo kaina viršija 150 eurų.Ji yra rekomenduojama, kad jums pasirinkti Kinų sandėlyje.Kai kaina yra galutinai patvirtino, platforma bus automatiškai išskaičiuoja mokestį ir jums nereikia mokėti jokių mokesčių.Mes pasirinkti, kad laivas netoli savo mieste, pagal jūsų adresą, galite gauti paketą apie 2-7 dienas.Ačiū !

Baterijos garantija 1 metai: motoroleris, dviratis

[Nešiojamų&Sulankstomas] --Mūsų e-paspirtukas yra sulankstomas dizainas, kurią lengva laikyti ir užima mažai vietos.Su vieno žingsnio lyginimo sistemos, lengva nešiotis.Elektrinis motoroleris gali būti lengvai sulankstyti per 5 sekundes.Po lankstymo, garsas yra gerokai sumažintas.Jūs galite įdėti ją, autobuse, metro ar automobilio bagažinė ir kt.

[Puikius] --Tai ateityje motoroleris yra įrengta 500W galingas variklis ir 12,5 AH super dideles talpos baterija.Didžiausias važiavimo atstumas yra 35miles,elektrinis motoroleris, taip pat turi (vandeniui IP54 reitingą), todėl jūs galite naudoti motoroleris, net ir lietingą dieną

2. Nemokamai pakeitimo atsarginės dalys po septynių dienų, siuntimo išlaidas (išskyrus dėvėti dalių).

[Multi-function] --Elektrinis motoroleris turi (3 )greičio pavaras.Galite perjungti ne bus per LCD ekranas.Taip pat yra (USB) dėl motoroleris, kuris gali įkrauti telefoną bet kuriuo metu.

1.Q:Kur yra Elektrinis Motoroleris laivas?

Specifikacijos Ir Klausimai:

2, Pasaulines Paslaugas: Lenkija,Nyderlandai

[Apie mus ]--mūsų įmonė buvo motoroleris pramonėje jau daugelį metų.Mes, pažangių technologijų ir profesinių žinių.Mes turime keletą sandėlių Europoje.Jei jūs pirkti mūsų motoroleris, galime pristatyti jums per (7-14) dienų.Mūsų varikliai ir akumuliatoriai gali būti pakeistas laisvai per tris mėnesius (išskyrus žmogus padarė žalos), ir mūsų priedus, taip pat yra nemokami vienerius metus.

2. Q:Kai aš galiu gauti mano Elektrinis Motoroleris,ir kaip ilgai pristatymo laikas?

Dogebos Elektrinis Motoroleris

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Kategorijos : Dviratis Paspirtukas
  • Diapazonas Už Mokestį : 40-60km
  • Maksimalus Greitis : 40-45km/h
  • Įtampa : 48v
  • Variklis : 500W/750W
  • Max Apkrova : 125KG
  • Padangų Dydis : 10 colių
  • Taikoma Žmonių : VYRAI
  • Įkrovimo laikas : 6-8h
  • Sulankstomas : Taip
  • Prekės Pavadinimas : Dogebos
  • Baterija : 48V12.5Ah
  • Galia : 501-1000w

Žymos: Elektrinis Motoroleris

Klientų Atsiliepimai

Noriu padėkoti pardavėjas, greito prekių pristatymo, su kuriuo aš esu labai patenkintas. Aš rekomenduoju pardavėjo ir suteikti jam penkias žvaigždutes.

labai geras motoroleris, ot turi visi. onlu fiksavimo mechanizmas yra laking man chainmail.

VISI Geri

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias