Sandėlyje

Dviračių 15L Vežėjas Maišelį Dviračio Galinis Krepšelis atsparus Vandeniui Raukčio Kamieno Krepšiai Atgal Stovo Galinės Sėdynės Krepšys Dviračių Bagažo Peties Rankinę

(0)
€4.94 €7.06
Prekės kodas: w68880
Kategorijos: Dviračių sportas
Spalva:

Pilnas aprašymas

Spalva: Juoda

3. Didelės Talpos Dizainas: Didelių pajėgumų, siekiant patenkinti poreikius, reikia eiti bet kuriuo metu straipsniai, suskirstyti į dizaino, praktiškas ir patogus, pagrįstas planavimo vieta elementai, atskirai laikyti, atsižvelgiant į poreikius.

Taikoma: elektrinių transporto priemonių, motociklų, dviračių, vairavimo, automobilių, motorolerių, (nieko, su pakaba, pareigos)

Specifikacijos: 15L

1 x Lietaus

1. Atsparus vandeniui: Ji patvirtina, atsparus vandeniui audinys, sandarus užtrauktukas, visą paketą yra atsparus vandeniui, atsparus vandeniui sandarus užtrauktukas, patogiai, traukite žiedas, dėvėti, atsparus ir tvirtas.

1 x Dviračių Patobulinti Krepšys

2. Saugai: Aukštos ryškią šviesą atspindinčios juostelės dizainas, akį traukiantis saugos, prideda garantija saugą, keturiuose kampuose atspindi šviesą, jūs galite pakabinti įspėjimą, galinius žibintus, ir naktį jojimo, yra saugesnis.

Produkto pavadinimas: Dviračių galiniai camel bag

Pastaba:

Svoris: apie 412g (15L)

Ypatybė:

5. Nešiojamieji: Nešiojamų dizainas, lengva nešti ir vežti.

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

dydis:

Apie 32x22x18cm/12.59x8.66x7.08inch(15L)

Specifikacija:

Medžiaga: Oxford vandeniui audinio + PU odos

4. Elastiniai Dirželiai: Stiprus elastingumą, stora privalomas yra ne prarasti, apačioje sagties yra pritvirtinti, ir tai nėra lengva atpalaiduokite.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

  • Modelio Numeris : Dviračių Patobulinti Krepšys
  • funkcija : rainproof
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas : MOJOYCE

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias