Sandėlyje

Profesionali VHF Bevielio Mikrofono Sistema 4 Kanalų Nešiojamą Karaoke Studija Mikrofonas Buveinės Šalies Bažnyčios Renginys TV Garsiakalbis

(0)
€428.75 €612.49
Prekės kodas: w65600
Kategorijos: Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai
Spalva:

Pilnas aprašymas

Taikoma objektai: namų naudojimo, etapas, ktv specialios paskirties, susitikimas specialios paskirties, interviu, specialios paskirties

Specifikacija:

Baterijos talpa: 300mAh-500mAh

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.

1 * Kabelis

1. Dėl vadovo matavimai ir šiek tiek spalvų variantų, prašome leisti 1-3 cm (0.4-1.18 cm) skirtumas, kad tiktų skirtingų ekrano parametrai.

* 4 Kanalų Bevielio Mikrofono Sistema: bevielio mikrofono sistema suteikia 4 nepriklausomus kanalus, kiekvieno kanalo yra įrengta specialų mikrofoną ir priėmimo dėžutė su nepriklausomi garso valdymas.Sistema taip pat funkcijos automatinis dažnių skanavimas ir automatinis siųstuvas setup, paprasta sinchronizacija tarp siųstuvo ir imtuvo.

1 * Maitinimo Adapteris

Signalo ir triukšmo santykis: ≥60dB

Spalva: Juoda

Dažnių diapazonas diapazonas: 100HZ-20KHZ

Įtampa: 220V

1 * Imtuvas

Mikrofono Tipas: Dinaminis

* Puikus Bevielis Mikrofonas: Puikiai tinka namuose karaoke, susitikimas, šalis, bažnyčia, DJ, vestuves, ir kt.Puikų atsakymą, belaidis mikrofonas yra pritaikytas gyventi vokalo naudoti.Jie taip pat pagaminti metalo cardioid mikrofonas, kuris reiškia, kad jie pasiimti triukšmo viena kryptimi.Su šiuo polar modelis, krypties vokalas yra lengvai išskirti iš foninio triukšmo.

* Aukštos Kokybės: belaidis mikrofonas turi tvirtą visi-metalo konstrukcijų už keturių kanalų UHF bevielis mikrofonas imtuvas ir didelio jautrumo vienakryptis handheld microphone sunkiųjų naudoti.Aukštos kokybės dinaminis kapsulės yra specialiai sukurta siekiant apriboti atsiliepimus ir trukdžių, pasiimti garso sklandžiai ir perduoda garsą su lengvai.Kiekvieno mikrofono kanalo šioje sistemoje yra individualus garsumo valdiklį.

* Perdavimo diapazonas: bevielio mikrofono sistema gali palaikyti iki 200 metrų nuotolio, 50 suderinama dažnius (4 X 50) ant kiekvieno kanalo be trukdžių priėmimo, teoriškai paramą iki 50 imtuvai ir 200 mikrofonai.UHF dažnio diapazonas yra per 210 - 290 MHz ir atitinka FCC taisyklių.

Pavadinimas: Bevielis Mikrofonas

Baterijos veikimo trukmė: 8-12 val.

Pastaba:

Savybės:

Nutaikymo funkcija: širdies formos nukreipta

Pakuotės įskaičiuota:

Dydis: 19*9*5cm

4 * Wireless Handheld Microphone

4 * Anti-slydimo žiedas

  • Naudoti : Karaoke Mikrofonas
  • Rinkinys Tipas : Multi-Mikrofonas Rinkiniai
  • Stilius : Kišeninis Mikrofonas
  • Rele : Dinaminis Mikrofonas
  • Prekės Pavadinimas : luxuglow
  • Kilmės : Žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias