Sandėlyje

80Pcs Vienkartiniai Stiprus Rpg Mop Šluostės kempinėlės Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI T8 Max N8 Pro N8 Pro+ T9 įvestį T9+ Vakuumas Dalys

(0)
€17.35 €24.78
Prekės kodas: w58546
Kategorijos: Namų Apyvokos Dalys
Spalva:

Pilnas aprašymas

Tinka Ecovacs Deebot T8 AIVI T8 Max N8 Pro N8 Pro+ T9 įvestį T9+

spalva:Juoda+balta

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

Stiprios vandens absorbcija, lengviau valomas ir daugkartinio naudojimo

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Pakuotės Turinys:

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

Apie Siuntas

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

80Pcs Vienkartiniai Stiprus Rpg Mop Šluostės kempinėlės Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI T8 Max N8 Pro N8 Pro+ T9 įvestį T9+ Vakuumas Dalys

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Apie Mus

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.balandziai.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

dydis:245 x 100mm

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

3.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Apie Po pardavimo Paslaugos

Apie Atsiliepimą

Subtilus ir prabangus, labai rungtynių su sena įranga.

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

80 x mop pagalvėlės

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

Į mop medžiaga turi gerą švelnumas, o valymo purvo, ji taip pat apsaugo grindų nebūtų subraižyti.

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Medžiaga:pluošto

Apie Mokėjimą

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.balandziai.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

  • Kilmės : Žemyninė Kinija

Žymos: šluostės pagalvėlės

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias