Sandėlyje

Karšto Lydalo Briaunų Laminavimo Staklės Šilumos Aktyvuota Klijais, Briaunų Laminavimo Juostelės, Baldai Krašto Bander Už Lydymosi Klijai

(0)
€58.68 €62.42
Prekės kodas: w361293
Kategorijos: Įrankiai
Spalva:

Pilnas aprašymas

Įėjimo Įtampa: 220V

Tinkamas Krašto Juostelės: minkšta klijai (išlydyti po šildymo)

PRISTATYMAS

Tinkamas Krašto Juostelės Plotis: 0-5cm

Visi produktai yra 100% brand new ir buvo testuojama iki išsiuntimo.Kiekvienas gabalas yra visiškai naujas, geros kokybės.

Galia: 600W

Tai yra specialus krašto apklijavimo mašina krašto juostelės su klijais.Kišeninis operacija, labai patogus ir paprastas.Apačioje yra pagamintas iš nerūdijančio plieno lakštų, kuris yra labai patvarus.Built-in keraminės šildymo plokštės, šildymo greitai, automatinė pastovi temperatūra iki 260 laipsnių pagal celsijų.

Jei adresas yra Išreikšti atokioje Vietovėje, papildomų laivybos išlaidos bus apmokamos.

Prašome patikrinti siuntos, kada pristatyti, jei pažeistas, kreipkitės į mus pirmą kartą, ir mes stengiamės ją išspręsti už jus.

Paspauskite vieną kartą, norėdami padėtį krašto juostelės.Tada riedėti pirmyn ir atgal, šilumos ir suminkštinti klijus krašto juostelės.Galiausiai, naudokite slėgio varantys krašto apklijavimo mašina, roll ir paspauskite stiprinti.

Daugiau patogumui mūsų bendravimas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu Wechat/WhatsApp/Skype/El. paštas ir pan.

KLIENTŲ APTARNAVIMAS

Jei norite padėti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.

Reguliuoti plotį suportas prieš naudojant, ne per daug stora.Jis gali pradėti šildymą, apie 5 sekundes, po tekinimo staklės.

Laivyba bus visame pasaulyje per: Cainiao, e-Paketinio , China Post , JET, CDEK , ARAMEX ,EMS , UPS , FEDEX ,DHL ,TNT ir pan.

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Galia : 600W
  • Įėjimo Įtampa : 220V

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias