Sandėlyje

800W Mediena Maršrutizatorius Priemonė, Medienos apdirbimo Elektrinės Žoliapjovės 30000RPM 6 Kintamo Greičio Medienos Frezavimo Graviravimo, Frezavimo, Drožimo Mašina

(0)
€64.14 €128.29
Prekės kodas: w355666
Kategorijos: Įrankiai
Spalva:

Pilnas aprašymas

[Tiksliai Apipjaustymas] įstaigą ateina su skale, gylis drožimo arba apipjaustymas yra tiksliai valdomas, o nerūdijančio plieno tvirtinimo galite lengvai ir greitai pakeisti frezavimo cutter siekiant pagerinti efektyvumą.

2 x Mažas Veržliaraktis Montavimas

Sukimosi dažnis tuščiąja eiga: 30000r/min

Variklio galia: 800W

Įtampa: 220V

1 x Žirklės

Spalva: mėlyna

1 x Linijinis Vadovas

[Garantinį] Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mūsų aptarnavimo komanda suteiks jums profesionalų ir tinkamos kokybės paslaugas.

[Aukštos Kokybės ir Veiksmingų] Medinių žirklės yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio ir plastiko.Stiprus ir patvarus su smūgio absorbcija ir minkštųjų jaustis.Priimti visus-varis varikliu, stiprus energijos, išlaikyti aukštą temperatūrą ir sumažinti šilumos gamybos.

[6 greičių Reguliavimas] 6 rūšių greičio kaitos tinka skirtingų medžiagų, jums gali reguliuoti greitį pagal savo darbo sąlygas, atitinkančias poreikius skirtingi darbo scenarijai, tokių kaip mediena apdailai, lizdo, frezavimo, ratas piešimo, baldai, perdirbimo ir kt.

1 x Apipjaustymas Vadovas Varantys

Pastabos:

Pavadinimas: Mediena Maršrutizatorius Mašinos

Medienos Maršrutizatorius,Elektrinis Frezavimo, Drožimo Mašina

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

1.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

Medžiaga: plastikas + aliuminio lydinys

1 x Anglies Šepetėlių

Gaminio dydis: 202 x 89 x 82mm

[Puikus elektros Energijos Tiekimo Projektavimas] įvesties galia 800 w, variklio greitis-30000 aps / min, ir įtampa yra 220V.Efektyvus šilumos išsklaidymo užtikrina gerą apsaugą įrenginys.

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Sąlyga : Naujas
  • Modelio Numeris : 200027619
  • CNC arba Ne : Normalus
  • Yra Protingas Prietaisas : No

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias