Sandėlyje

35mm Vyrių Punch Locator, Vyrių Nuobodu Jig Kolonėlė, Vyrių Atidarymo Žymeklio Pagalba Gręžimo Jig Maržos Nustatymo Plokštė Lanksto G H9H7

(0)
€7.02 €10.80
Prekės kodas: w343900
Kategorijos: Įrankiai
Spalva:

Pilnas aprašymas

Universalus: 35mm vyrių klipai yra plačiai naudojamas, vyrių atidarymo montavimas, durų vyris gręžimo ir padėties, medienos apdirbimo paramos angos dažniausiai vyrių, kad būtų galima lengvai įdiegti keletą spinta durys.

Įvairios programos: durelių lankstas gnybtas, rinkinyje yra plačiai naudojami montavimas, durys, kabineto durų ir maršrutizatorių, vyriai, lankstai, taip pat pakylančios durų užraktas mortises.Tai ideali vieta profesionalių stalių pagerinti savo darbo efektyvumą.

Dydis: 75*80*85*12mm/2.95*3.14*3.34*0.47 colių

Medžiaga: aliuminio lydinys

Lengva valdyti: 35 mm, atlenkiama gręžimo šablonas, lengva išgręžti.Reguliuojamas svarstykles su atlenkiama nukrypimais, 3 mm, 4 mm, 5 mm ir 6 mm, kad būtų lengva naudoti ir padės jums pasirinkti gręžimo padėtyje.A gręžimo karūnos yra naudojamas nustatyti gręžimo greitai ir lengvai gręžimo.Papildomas skyles ant abiejų pusių lengvai tvirtinimo lentos.

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

1 * Lankstų punch locator nustatyti

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto pavadinimas: 35mm vyrių punch locator

Produkto Aprašymas

Produkto Aprašymas

Produktų sąrašas.

Tiksliai ir greitai gręžimo: Tai yra tiksli ir patogi atlenkiama gręžimo ir padėties nustatymo įrenginį.Tai leidžia tiksliai nustatyti ir gręžimo skylių, todėl gręžimo darbą lengviau.Jis leidžia jums gręžti skyles paslėptas kabineto durų vyriai.

Aukštos kokybės medžiaga: pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, tvirtas ir rūdžių, gerai padarė, tikslus padėties nustatymas, aštrių grąžtas, dėvėti, atsparus ir patvarus, kovos su korozija ir apsaugos nuo rūdijimo.Tai vyrių vienetas truks daugelį metų.Tai yra puiki pagalba, ir medienos apdirbimo.

  • Kilmės : Žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias