Sandėlyje

Laidinio Vištienos Valgyti Žaidimas Pelės Keturių spalvų mirksinti Šviesa Žaidimų sunkinančiomis aplinkybėmis Makro Programavimas Pelės

(0)
€3.61 €5.32
Prekės kodas: w323865
Kategorijos: Kompiuterių Periferiniai Įrenginiai
Spalva:

Pilnas aprašymas

Techniniai duomenys:

Gaminio dydis: 122x88x40mm

Aprašymas:

2. RGB apšvietimą: programuojamas kompiuteris žaidimų pelės, 7 naudotojo programuojami mygtukai, 5 atminties profilius, kiekvienas su unikaliu LED spalvų variantai greitai nustatyti.

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

Pelės dydis: įprastos pelės (100-120mm)

1* Pelė

3. Ergonomiška pelė: teikiame labai patogus ir tiksli patirtis kompiuterinių žaidimų.Forma Redragon M602-RGB PC žaidimų pelė yra ergonomiškas ir skirtas komforto, su natūraliu tinka, ir mygtukai buvo pakoreguoti, kad sumažinti spustelėkite nuovargis.

Pastabos:

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Savybės:

Linijiniai rezoliucija: 3200 (dpi)

Sąsaja: USB

Darbo metodas: fotoelektrinių

4. High-end PC žaidimų pelės funkcijas: Pelės funkcijas; built-in svorio reguliavimas, kad pasiekti tik tinkamą pusiausvyrą, neslidus volai, patvarus ir sklandžiai pėdų pagalvėlės, norėdami pasiekti galutinį žaidimo kontrolę. 7 programuojami mygtukai.Iš viso 8 mygtukai.Pelė puikiai veikia su Redragon žaidimų pelės padas ir klaviatūra.Įrengta 6-pėdų, 3 mm stipri didelės spartos pintas pluošto kabelį ir auksu nesukeliančio USB jungtis patikimas ryšys.

Ryšys su kompiuteriu: laidinis

1. Laidinio žaidimų pelė, skirta žaidimų kompiuterių: ergonomiškas RGB apšvietimu žaidimų kompiuterio pelę, didelio tikslumo jutiklių suteikia tikslią tikslumo, ir gaming-grade mikro jungikliai užtikrina ilgesnį tarnavimo laikas, daugiau patvarus ir labai didelis reagavimo, jums geriau.

Ergonomiškas RGB apšvietimu žaidimų kompiuterio pelę, didelio tikslumo jutiklių suteikia tikslią tikslumo, ir gaming-grade mikro jungikliai užtikrina ilgesnį tarnavimo laikas, daugiau patvarus ir labai didelis reagavimo, jums geriau.

Ratų kryptimi: keturių krypčių ratukas

Veikimo atstumas: 1.8 m)

5. PC žaidimų pelės suderinamumas: "Windows " 10", "Windows 8", "Windows 7", "Windows Vista" arba "Windows XP", tik OS paramos, tinka visos pagrindinės žaidimų kompiuterio prekės ženklų ir žaidimų nešiojamieji kompiuteriai.

Savybės: žaidimų pelės, ergonomika

Pakuotė:

Reguliuojamas rezoliucija: penkias pavaras

Taikytinos modeliai: desktop

Kabelio ilgis: 1.8 (skaitiklių)

1* Instrukcija

Skaičių klavišus: 7 (klavišus)

  • Skaičių Mygtukai : 7
  • Sąsajos Tipas : USB
  • Tipas : LAIDINIU
  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas : Seatay

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias