Sandėlyje

Kempingo Žibintas,COB Įkrovimo Baterija (akumuliatorius Žibintas,Žibinto Uraganas, Skubios pagalbos, Žygiai, Lauko Kempingas Smėlio spalvos

(0)
€16.05 €19.34
Prekės kodas: w15380
Kategorijos: Nešiojamų Apšvietimas
Spalva:

Pilnas aprašymas

Medžiaga:ABS+Metalas

Didelio Ryškumo & Pritemdomi: Įkraunama baterija žibintai naudoja naujos COB apšvietimo technologiją, didelio ryškumo, stabilių rezultatų, IPX4, šilta geltona, Sukite ratuką sureguliuokite ryškumą, bent bus.

Dydis:Apie 101x211mm

Nuimamas Dangtelis: top sūpuoklės atidaryti su USB Tipo C įkrovimo kabelį ir metalo rankenos viršuje, kuris gali būti pakabintas ir atgal tinkami įvairioms reikmėms.

Mažas energijos suvartojimas: Kempingas šviesos trunka iki 35 valandų ar daugiau, mažiausia šviesa.Tai yra būtinybė dėl tamsos, energijos tiekimui, ir bet kurios kitos netikėtos situacijos.

Spalva:Smėlio Spalvos/Balck

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kempingo Žibintas,COB Įkrovimo Baterija (akumuliatorius Žibintas,Žibinto Uraganas, Skubios pagalbos, Žygiai, Lauko Kempingas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

1 x kempingas žibintai

Myliu savo akis: Lūžio šviesos dizaino, žibintų ne šviesos blokavimas krūva, kad būtų išvengta tiesioginės šviesos į akis.

Pakuotės Turinys:

1 x USB kabeliai

mažo dydžio žibintų, bet veikia gerai.

  • Kilmės : Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas : FGHGF

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias