Sandėlyje

Hidrofobinės Dangos Automobiliams Super Blizgesys Ultra Hidrofobinės Blizgiklis Lengvas Blizgesys Ir Apsauga Saugus Išsamiai Apsauga Visiems

(0)
€34.20 €68.40
Prekės kodas: w116462
Kategorijos: Automobilių Plovimas Ir Priežiūra
Spalva:

Pilnas aprašymas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikus Blizgesį: Į hidrofobinės dangos spray formuoja naują lakas, ir palieka apakinti blizgus apdaila stulbinančiais rezultatais be skalbimo savo automobilį auto prekių parduotuvė.

Pakavimo Sąrašas:

5.Universalus Automobilinis Vaškas: Mūsų hidrofobinės lenkijos purškimo gali būti naudojami įvairių scenų, pavyzdžiui, kėbulas, žibintai, stiklai, vairo, ir net gali būti naudojami bet kurioje padėtyje, reikia remonto.Automobilių vaškas, taip pat gali būti naudojami ant daugelio paviršių, įskaitant dažų, metalo, gumos, plastiko, ir daugiau.

Specifikacija:

Produkto Svoris: 56g

Produkto Pavadinimas: Engine Cleaner

Tai hidrofobiniai danga, automobilis gali veiksmingai atsispirti įbrėžimų, pagerinti paviršiaus kietumo automobilių dažai, ir bus chemiškai su automobilio dažų.Tai sutaupys jums daug pinigų, ir leidžia jums valyti ilgą laiką su vienu švarus.

Gaminio Dydis: apie 3*9.4 cm/1.18*3.7

Grynasis Kiekis: 50ml

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

50ml priemonė*1

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

3.Jokios Žalos Odos: Mūsų hidrofobinės lenkijos padengimo medžiaga nebus pažeisti originalus plastikines dalis, ir jūs galite naudoti ją su savimi.Jis gali būti naudojamas reguliariai geresnių rezultatų.

2.Maksimali Apsauga: Dėl hidrofobinės automobilių lenkijos purškalas tinka dažytiems paviršiams ir stiklo paviršių, taip, kad jūsų automobilis yra apsaugotas nuo rūgšties lietaus, druskos rūko korozijos, paukščių lašai, akmens, skiedrų, geležies miltelių ir pan.

4.Super Hidrofobinės: Į hidrofobinės automobilių lenkijos purškimo gali pagerinti savarankiškai valymo savybės ir hydrophobicity paviršiaus dažai.Jūsų automobilis nebėra lengva pagauti, dulkių.

Aprašymas:

  • Elemento Tipas : Plastikas Ir Guma Priežiūra
  • Kilmės : Žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias